Interieurfoto’s op aanvraag via mail: info@gruwez.org
  • DOMAINE DE FREYSSANGES
    Domein in Limousin, Frankrijk
  • Bel voor meer info
    + 0032 (0) 475 49 18 52
By - admin

Bespaar op uw zakelijke energierekening door te vergelijken

Een te hoge energierekening wil niemand. Niet voor het eigen huishouden en ook niet voor zijn/haar onderneming. De kosten van zakelijk energieverbruik kunnen snel omhoog schieten, afhankelijk van in welke branche u werkzaam bent en op welke grootte. Zeker als u een beginnende ondernemer of zzp’er bent wilt u zoveel mogelijk kunnen besparen op deze vaste lasten. Dit kan, door energienota’s van gas, licht en water met elkaar te vergelijken en de beste uit deze keuzes te kiezen voor uw bedrijf. U bespaart dan veel geld wat dan weer gebruikt kan worden om uw bedrijf te laten groeien. Het energie vergelijken kan dus lonen.

Vergelijken van nota’s

Als u een grote onderneming heeft, meerdere panden tot de zaak behoren of u werkt in een branche waar veel met gas, licht en water gewerkt wordt, dan kan het overstappen naar een andere zakelijke energieleverancier honderden euro’s besparen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is online de energievergelijker erbij te pakken en te kijken welk van de verschillende aanbieders in de branche het beste contract voor u heeft. De meeste energiebedrijven die aan huishoudens leveren, doen dit ook aan bedrijven. Mocht u tevreden zijn over de nota die u van uw eigen leverancier krijgt, dan kunt u controleren of op zakelijk vlak deze aanbieder een net zo aantrekkelijk contract heeft.

Direct overstappen

Door te vergelijken via een vergelijkingssite, heeft u niet alleen alle aanbieders van gas, licht en water op een rijtje. U kunt wanneer u heeft vergeleken en een keuze heeft gemaakt via de vergelijker zelf dit contract al afsluiten. Dit kan easyswitch voor u regelen op hun website. Over het algemeen rekenen deze vergelijkingssites geen bemiddelingskosten. Het afsluiten van een nieuw zakelijk energiecontract is eenvoudig en wordt per stap uitgelegd. Mocht u al zakelijke energie krijgen van een andere leverancier en wilt u overstappen naar een ander? Controleer dan voordat u het nieuwe contract aansluit wat de regels in het oude contract zijn over het contract verbreken. Mochten hier consequenties aan verbonden zijn, dan moet u deze meenemen in uw besluitvorming. Stap vandaag nog over van energie

Groene energie

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen dat men steeds milieubewuster wil gaan leven om de natuur en de aarde te redden. Dit is geen punt bij het vergelijken van zakelijke energie, omdat u ook contracten kunt vergelijken van energiezuinige bedrijven, die energie genereren op duurzame wijze, zoals wind- en zonne-energie. Zelfs voor de milieubewuste ondernemer zijn er genoeg opties om zakelijke energie zo goedkoop mogelijk te kunnen verkrijgen. Goedkoop hoeft tegenwoordig niet meer duurkoop te betekenen, ook niet als er naar het milieu gekeken wordt.